FINEO is de nieuwe generatie van isolerend glas. Dankzij vacuümtechnologie combineert deze beglazing een minieme glasdikte met een uitzonderlijk thermisch en akoestisch comfort.

 

Enkele voordelen van Fineo:

Indrukwekkende energieprestaties

FINEO-glas evenaart de thermische prestaties van driedubbele beglazing, maar is drie tot vier keer dunner. Dankzij z’n unieke vacuümtechnologie combineert FINEO maximale isolatie met een bijzonder aangenaam woon- en leefcomfort.

Optimale lichttransmissie

FINEO vacuümbeglazing laat 15% meer natuurlijk licht binnen dan drievoudige beglazing. Met FINEO-glas kiest u dus voor optimaal daglicht voor uw leefruimtes, wat een enorm effect heel op uw algemeen welzijn en dat van uw medebewoners.

Een nieuwe standaard in geluidswering

Dankzij z’n vacuümtechnologie presteert FINEO uitzonderlijk sterk op vlak van geluidsdemping. Dit geldt in het bijzonder voor straatlawaai. Binnen dit geluidsspectrum wordt lawaai met nog eens 10dB extra gedempt, wat neerkomt op een halvering van de waarneming door het menselijk oor. FINEO behaalt hierbij één van de beste scores op de markt en overtreft zelfs dubbele en drievoudige beglazing.

Op maat van uw project

FINEO biedt u een breed assortiment aan producten die telkens voldoen aan de specifieke eisen van uw project. FINEO is beschikbaar in verschillende ranges met unieke eigenschappen, van zonregulering en geluidsdemping tot breekveiligheid. FINEO is bovendien geschikt voor zowel commerciële als residentiële nieuwbouw, en biedt dankzij de dunne glasplaat een zeer kostenefficiënte oplossing voor renovatie en restauratie van historische gebouwen. Voor deze laatste toepassing is zelfs een antieke glasafwerking verkrijgbaar.

Zekerheid voor vele jaren

FINEO is uw garantie op topkwaliteit. Dankzij de ongeziene levensduur met een uitzonderlijke garantie van 15 jaar, de gecertificeerde plaatsing en onze Premium partnerships kiest u met FINEO voor zekerheid op de lange termijn.

Klaar voor de circulaire economie

FINEO-vacuümglas wordt enkel opgebouwd uit milieuvriendelijke, loodvrije en 100% recycleerbare materialen. Meer nog, op het einde van z’n levenscyclus kan het glas integraal opnieuw verwerkt worden tot de grondstof voor nieuw glas. FINEO wordt bovendien bij ons geproduceerd in Europa, waar het ook wordt geplaatst.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

info@hull.nl

020-6651927